UF mässa

2011-03-20 | 14:27:52
Hade en underbart trevlig dag igår i Trollhättan på Arena Nova då det var UF mässa där, så jag hjälpte Denice lite med hennes UF företag. 
Var mycket bra idér som var med på mässan och även en del gamla klasskompisar från låg och mellanstadiet ;)! Det var kul att träffa dem igen, även ifall jag inte riktigt hade tid att prata med dem xD
Men två av dem fick pris i alla fall, för bästa vara, bästa monter, miljö och någon ting mera xD!
Så 9.00-18.00 var vi i Arenan, sen på kvällen så var jag med Emlia och Denice i Vänersborg och myste framför tv med körslaget och lite godis :D!

Och idag så bär det av till Göteborg nu på kvällen :) Ska bli trevligt att få umgås lite <3 
Men önskar verkligen att vi gjorde det oftare och av en mera kärleksfull omtanke faktiskt! Saknar oss så otroligt mycket!!

Puss J!<3

Jippie!

2011-03-09 | 19:26:58
Rubriken stämmer in både posetivt och negativt!
Fick reda på idag att jag fick godkänt på mitt matteprov vilket är positvit :D! Och tror även att jag hänger med nu på det nya kapitlett i matten, och det bästa av allt ! Jag är i fas :D! Första gången sen jag började med matte c!
Sen åkte jag hemmåt och såg lite på Glee innan det blev Trollhättan en sväng, och lunch med Robert och sedan såg vi på The Vampire Diaries.!
Men dagens höjdpunkt måste vart när jag sedan gick tillbaka till bilen för att köra hem och ser att jag har fått en p-bot på 700kr :O! Tydligen så behövde man tillstånd för att stå där jag stod :o men det stod det INGEN ting om ju :S! Fan var arg jag blir ! Dagen som var så bra, slutar med ett helvete! Pluss att jag har massa plugg med.! Jippie som sagt !
Hoppas du kan få dagen att bli lite bättre sen killen! I Miss You! <3
Puss J!



Praktik

2011-03-08 | 19:19:50
Fick ju ny praktikplats igår, så gjorde min första dag idag :D!
Och det gick bra faktiskt, utöver att jag råkade förstöra en kryddburk, fast det gjorde en kolega med 5 min senare xD Och den burken gick i lite mera bitar även vad min gjorde ;)! 
Plus att jag har fått två nya bästa vänner idag, min kära lilla kniv och kartongpressen :D! Massa kul!
Sen efter praktiken så shoppade jag och söta Amanda lite, innan vi sen tvättade min bil :D så duktiga vi är!

Men nu blir det plugg, om jag klarar mig ifrån migrän vill säga, som inte ser så lovande ut just nu! 
Och självklart så blir det semla också :D kan man ju inte missa idag :D!
I miss "my" boy :( I want it to be you and me again ! Dont you?
Puss J!

Praktik!

2011-03-07 | 17:51:52
Var ute och kollade praktikplatser idag, men frågade bara på ett ställe då dem sa att dem skulle höra av sig senare under dagen och säga ifall jag kan få vara där 2 dagar i veckan eller inte!
Och hon fixade så att det gick bra :D så jävla skönt att inte behöva leta mera påtanke hur svårt jag har haft att få praktikplats hitills :O!
Så klockan 7.00 till morgonen börjar jag :D! så där försvann min lediga vecka som jag egentligen skulle ha pluggat på men det är okej ;)! Får försöka plugga på kvällarna istället :), och idag framförallt! Behöver ju inte lägga mig fören om typ 4 timmar, hinner mycket på den tiden :D!
Dock har jag ju i och för sig ganska mycket som skall göras klart också xD, och en ny NK uppgift kom ut idag med, som jag inte ens tänkte på att jag hade den lektionen! inte bra! Men men, får hoppas att det går bra i alla fall :)
Men nu ska jag fortsätta skriva om Turkmenistan;) snart klart :D
Trevlig kväll alla !
Puss J :)


Studera

2011-03-06 | 13:53:32
Nu är det snart bara 90dagar kvar till studenten. Sedan är gymnasietiden slut :D!
Frågan är vad man då skall göra efteråt, räknas ju trots allt som arbetslös från och med 10Juni 2011 :O!

Så igår sökte jag ett sommarjobb som djurskötare, men är medveten om att jag behöver söka betydligt mera jobb för att ha chans till att jobba något i sommar. Men det är ju bara sommaren, vad ska jag göra till hösten? och dem åren som kommer fram i livet :O!
Satt hela morgonen och kollade på studera.nu för att försöka komma i underfund med vad jag vill göra av mitt liv, och det finns alldeles för mycket så jag vet inte!
Först så var ju Frisör det ända jag typ kunde tänka mig, och idag så är det långt ifrån så längre. Var inne på att bli psykolog eller lärare ett tag, båda har ju med mäniskor att göra. 
Men nu börjar bli lite inne på ekonomi och företag och sådana saker. Men jag vet verkligen inte :S Vet inte ens vart i Sverige jag vill studera, eller om jag ens vill studera i Sverige längre. Funderar på att söka USA eller något sådant bara för att testa något nytt. 
Men vad gör man om det blir helt fel? Hoppar man av och börjar om igen då eller ?

Sen jag blev singel för snart 2 månader sedan så är jag inte säker på någon ting längre, för 2 månader sedan så var min framtid tillsammans med dåvarande killen ett självklart, jag skulle studera i Göteborg och bo tillsammans med honom i våran lägenhet. Men se så fort saker och ting kan vändas och bara bli som en stor gröt!

Antar att tiden har alla svar, så vi ser vart jag befinner mig om 6månader, kanske är på andra sidan gjorden och gift med en kines ;) haha, ne men man vet som sagt aldrig vart livet tar en.
Hoppas dem andra 3or som tar studenten i år har en liten klarare bild om deras framtid än vad jag har!
Puss J!

A excellent day! Ore not!

2011-03-01 | 17:21:45
Första dagen på en ny månad! Mars:D
Dagen börjar helt underbart, fick vakna upp i en varm famn och var så utvilad jag bara kunde bli!
Sedan blev det en härlig dusch och go frukost innan jag gjorde mig iordning för praktiken:D
Väl ditkommen så övade Mona uppsättning i mitt hår, medans Mira missade att hon hade kund vilket slutade med att kunden blev trött på att vänta och lämnade salongen!
Vem fick skit för det tro? Jo om inte jag och Mona, så 15min senare så stod båda två utanför salongen utan praktikplats. Hur fan kan våran handledare ens ha mage till att "sparka" oss för att hon själv inte orkade kolla sina bokningar! 
Och hennes försvar var det att när jag och Mona är där så ska inte Mira behöva göra ett skit mera än det som kunderna vill, städa, ta emot bokningar, välkomna gästerna och hålla kol på tiderna, allt det som är våran handledares jobb skall vi göra. Hon ska tydligen inte behöva lyfta ett finger!
Hatar att vara "utnytjad", så vet du vad **** du kan ta och ta din "fina" salong och "profsiga" service och fara åt pipan, för jag kan inte ett dugg mera nu än vad jag kunde första dagen jag kom in i salongen, och har ändå var där 200 timmar samalagt ! Så helt slöseri med tid ! Helt värdelöst helt enkelt! Hon må kunna sin sak om hår, men hon vet då fan inte hur man tar hand om praktikanter!
Hoppas alla andra har haft en bättre dag i alla fall!!
Resten av min dag består utav mattplugg inför provet som är imorgon :D!

Tack E för en trevlig gårdags kväll, natt och morgon :)! Plus att du hjälpte mig med matten :D!
Puss J!
<3