19 Oktober 2009 - kl;16.00 -

2009-10-19 | 16:10:06
Nu är det 1månad och 10dagar sedan jag skrev. Ett välldans tag ! Och mycket har hänt kan jag säga!
Det mesta posetivt <3 Tiden med Emrik harn bara blivit bättre och bättre<3 (som egentligen vore omöjligt, för den är så perfekt den bara kan bli).
Skolan rullar på framåt, dock har vi ganska mycket läxor/prov. MenMen det tillhör. Men jag gillar det inte !
Sen så har klassen påbörjat ett nytt "project", londonresan, vi ska försöka få in tillräkligt med pengar så att vi kan åka till London nu till våren :) ^^ Skulle vara extremt mysigt om vi lyckades ! =D Hejja oss !

Just nu sitter jag hemma och tråkar !, har typ inte sovit någonting inatt :(, somnade strax innan 4, och vaknade strax innan halv åtta :( Hemskt som fan !. så blev ingen körlektion idag, och heller ingen skola ;) för vi skulle bara öva på ett prov som vi har på Onsdag, och det kan jag öva på här hemma =D ,!

Min Pärla !
Saknar han massor , gillar inte att han gör Värnplikten kan jag erkänna, inte för att det är fel på utbilldningen, men den skäl tid med han :( ! Saknar han varje sekund då jag inte får ha han i närheten utav mig ! Trots att vi pratar dagligen så är det ändå jobbigt !
Det värsta av allt är söndagar då du sätter dig på bussen till sin tjänst igen, extremt ledsamt att behöva gå åt vartsitt håll då. !
Men bara 9månader kvar, sen är han hemma på heltid igen :) Sen är det bara 1-2månader kvar innan vi förhoppningsvis bor i en lägenhet tillsammans <3, Det kommer bli så perfekt !

Men det finns något innan det att se fram imot =D , Jullovet, då vi åker till Tyskland en vecka tillsamans :D ! Jag längtar så otroligt mycket efter att få åka utomlands tillsamans med dig ! Bara vi 2, inget kan bli bättre <3

Jag Älskar Dig Min Pärla! Jätte Mycket !<3
<3